«

»

okt 10

Album på radion: Insurrection [ Album: Extraction ]

Om du gillar att slå på band som  Neuraxis, Misery Index, Decapitated, Testament, Bloodbath, Obliveon, Hypocrisy, Nevermore kan Insurrection vara nått för dig!

Ett av östra kanadas mest brutala metall band kända för att förgripa sig på sin publik på både engelska och franska språket. Bandet återvänder 2017 med sitt nya album ”Extraction” släpt på Galy Records Oktober 6, 2017.

Det 10 spår långa albumet är producerat av  Pierre Rémillard från Wild Studio (Cryptopsy, Obliveon, Anonymus, Voivod, Krisiun, Ghoulunatics, Despised Icon, Beneath the Massacre, Gorguts, Martyr) och som bonus medföljer gäst-insatser fråm Bruno Bernier (Obliveon).

Kommentera


Online Internetradio Internet Radio Top Sites | The Top Internet Radio Stations All In One Place