«

»

jan 22

Artist på radion: Big Tobacco Company

Grundat av bröderna Evan och Alec Ullman (sång och trummor) tillsammans med gittarist Brad Burns. Big Tobacco Company kan ses som en ständigt växande kraft inom indie kulturen med hundra-tusentals spelade låtar på nätet inom veckorna efter deras start år 2012.

Evan, Alec och Brad började spela och arbeta på kompositionerna 2011. Kort därefter hittade de Evans skolkompis Chris Bummer som började spela bas i bandet. Bandet har släppt sex demos i 2012 men innan dess hittade de sin 5:e medlem i Bobby.

Fem manna bandet ser sig själva som ständigt utvecklandes i ljud och mångsidighet. De har på senare tid backat från idén att va snabbast och hårdast och satsar nu på att skriva musik för musikens skull.

Kommentera


Online Internetradio Internet Radio Top Sites | The Top Internet Radio Stations All In One Place