«

»

apr 12

Album på radion: Meka Nism [ EP: The War Inside ]

Denna EP släpps 10:e Maj och efterföljer tre tidigare släpp av bandet : Live From the Machine Shop (Live CD) (2016), ’The Shift (EP) (2015), The Dance at the End of the World (EP) (2013).

Bandet är från Orlando, Florida och  har delat scen med artister så som Mastodon, Gojira, Sevendust, Nonpoint, Offspring, Upon a Burning Body, Evanescence, Hellyeah, Sick Puppies plus toured with Avatar, Trapt och Otep. De har även uppträtt på festivaler som Kink Festival (Orlando, Florida), SXSW (Austin, Texas), Texas Showdown Festival (El Paso, Texas),  Breeding Festival (Tyskland) och har utnämnts till Orlandos främsta metall band av tidningen Orlando Weekly.

Kommentera


Online Internetradio Internet Radio Top Sites | The Top Internet Radio Stations All In One Place