«

»

jul 09

Album på radion: Tornado [ Album: Commitment To Excellence ]

Härmed presenteras amerikanska/finska sensationen Tornado som återvänder år 2018 med ett nytt skivsläpp titulerat  “Commitment To Excellence” och innehåller 11 låtar av väldigt trevlig ”i-ditt-nylle” thrash.

 

Albumet släpps den 31:a augusti 2018 via Extreme Metal Music, ett underbolag till Rockshots Records. Denna 3:e fullängdare har även gästbesök från storheter såsom Karl Sanders (från Nile), Ross Dolan (från Immolation), Adam Phillips (från Pro-Pain) och Glen Drover (ex-Megadeth). Albumet är producerat av Ben Varon (ex-Amoral/Oceanhoarse) och mixtrad/mastrad av Chris Paccou som tidigare jobbat med Slayer.

Kommentera


Online Internetradio Internet Radio Top Sites | The Top Internet Radio Stations All In One Place